"Yhteistyö Etelä-Suomen Sanomien ja Dipinton välillä on sujunut erinomaisesti. Kuvittajan kanssa käydyn briiffauksen, vuoropuhelun ja luonnoksien avulla saamme juuri sellaista kuvitusmateriaalia, jota toivommekin, ja kuvitukset valmistuvat aina annettuun deadlineen mennessä."


Janne Laakkonen
Visuaalisen journalismin päällikkö
Mediatalo ESA

"Näin karikatyyrin hallituksen jäsenestämme, Lasse Norreksesta jokin vuosi sitten. Menin saman tien kysymään kuvan tehneeltä Petteriltä ajatuksia kuvitusten teosta Vantaan Yrittäjille. En oikein tiennyt silloin muuta kuin, että tuossa tyylissä on jotain kiinnostavaa.

Petteri on sittemmin kuvittanut lehtemme kannet. Toimintatapa on minusta ollut oivallinen ja ennen kaikkea jälki haluttua. Olemme sähköpostitse tai puhelimessa kuvailleet haluamaamme teemaa, josta kuvan voisi rakentaa. Petteri on sen perusteella tehnyt vedoksen. Useimmiten se on ollut kerralla valmis. Silloin, kun olemme toivoneet vedokseen muutoksia, ovat nekin syntyneet ripeästi. Aikataulut ovat aina pitäneet.

Anja ja Petteri ovat aktiivisesti mukana Vantaan Yrittäjien tilaisuuksissa. Silloin tällöin mukana on myös jälkikasvua. Minusta yrittäjien tulevaisuus on turvattu, kun yrittäjinä ja jäseninämme on heidän kaltaisiaan työteliäitä ja iloisia ihmisiä.

Yhteistyömme on jatkunut jo jonkin vuoden ajan. Me olemme siihen tyytyväisiä."


Esa Mänttäri
Toimitusjohtaja

Vantaan Yrittäjät ry

"EKS instituutti on kehittänyt pk-yrityksille käsikirjan "Kohderyhmäkehittäjä", joka koostuu 12 opetusmoduulista. Yksittäisen moduulin suunnittelu on erittäin vaativaa, sillä yrittäjiä tulisi kannustaa käyttämään uutta menetelmää talouskasvuun. Tämä vaatii noin 60 esimerkkiä ja 80 graafista kuvaa.

Taidepalvelu Dipinto Oy:stä voimme sanoa, että parempaa kumppania on vaikea löytää. Anjan ja Petterin kanssa on helppo asioida, ja molemmat ovat jokaisessa asiassa hyvin avuliaita.
Olemme olleet erityisen yllättyneitä Taidepalvelu Dipinto Oy:n korkeasta vastuusta jokaista yksityiskohtaa myöten. Tästä olemme erittäin kiitollisia koska omatkin virheemme on korjattu. Tämä on säästänyt meiltä paljon vaivaa, aikaa ja rahaa. Laadukkaat kuvat on suunniteltu karkeiden graafisten luonnosten perusteella.

Emme voi myöskään valittaa kustannuksista. Hinta-laatu-suhde on ollut ihanteellinen. Työn suorittamiseen olemme olleet hyvin tyytyväisä ja voimme hyvällä omallatunnolla suositella Taidepalvelu Dipinto Oy:tä."

Bruno Lange

EKS instituutti